torsdag 3 april 2014

Månadsuppdatering

Jag har insett att jag inte gjorde någon månadsuppdatering för mars, jag glömde helt enkelt bort det. Dock så blir det inte en speciellt rolig uppdatering då jag inte läste så mycket som EN ENDA bok! Inte en enda blev jag klar med! Det känns faktiskt lite jobbigt, då jag ju gillar att läsa. Men jag kan helt enkelt inte ta mig tiden till att göra det i vardagen längre.

Dock så fyller min älskade lillebror 18 år idag!! Så jag ska hem till mamma i helgen och fira han lite. Så där kanske jag kan slappna av lite och läsa ut The Hobbit!

tisdag 1 april 2014

Skrivuppdateringstisdag

Jag har tyvärr inte skrivit något sedan förra veckan. Jag har funderat mycket, och det började efter att jag var och såg på Divergent på bio. I filmen så är alla jämlika, utan att det aldrig direkt sägs någonstans. I min bok, som jag verkligen vill ska visa ett jämlikt samhälle (för det är ju faktiskt jag som skapat det), är det inte alls så! Det är så ojämlikt som det bara går att få egentligen! Hur tänkte jag där?!

Så nu har jag fastnat i något slags limbo. Jag vet inte om jag ska börja om och skriva om hela boken, eller låta den vila ett tag och skriva på något nytt. Usch vad jag är seg och velig när det kommer till min text! Önskar att jag bara kunde få en otrolig beslutsamhet levererat med posten!

Så det var väl egentligen inte så mycket till uppdatering.. men är det någon där ute som har några åsikter eller tips, så får ni gärna höra av er! Annars önskar jag alla en trevlig natts sömn!